Volledig onderhoud, reperaties

Als u een woonboot bewoont, kent u vast en zeker het gezegde: “Koop een boot en werk je dood”.

Nu is het zeker zo dat woonboten wat meer onderhoud vergen dan gewone huizen, maar als u uw woonboot regelmatig bijhoudt valt het in de praktijk alleszins mee.

Uiteraard hoort bij woonboot onderhoud ook het onderhoud of reparaties aan uw betonnen bak, maar daarvoor verwijzen wij naar onze specifieke pagina.

Naast het onderhoud aan uw betonnen bak, kunnen de Waterwoonexperts met onze dienst onderhoud woonboot nog veel meer voor u betekenen. Eigenlijk kunnen we alle werkzaamheden verrichten die uw woonboot in topconditie houden.

Zo kunnen wij onder meer:

  • afmeersystemen leveren en installeren
  • stabilisatiesystemen aanbrengen om uw woonboot weer recht te leggen
  • de gevelbekleding van uw woonboot vervangen

Maar ook als het gaat om regulier onderhoud kunnen we u uitstekend van dienst zijn. En omdat Waterwoonexperts alle benodigde disciplines zelf tot haar beschikking heeft, kunnen we elk type onderhoud van start tot finish naar volle tevredenheid uitvoeren.

Aanpak

ANALYSERENSITUATIE EN BEHOEFTEN
BESPREKENADVIES EN MOGELIJKHEDEN
UITVOERENONDERHOUD EN VERBETERINGEN
BESPREKENUITGEVOERDE WERKEN
ADVISERENVERVOLG-ONDERHOUD

Waarom Waterwoonexperts

Als u een bedrijf inhuurt om uw onderhoud woonboot uit te gaan voeren, spreekt het vanzelf dat u dit niet aan de eerste de beste overlaat.

Uiteraard moet het onderhoud aan uw woonboot, woonark, woonschip of watervilla perfect uitgevoerd worden. Maar u wilt er ook zeker van zijn dat u vakwerk krijgt zodat u er járen geen omkijken meer naar heeft.

Om die reden krijgt u van ons een uitgebreid en duidelijk verslag waarin niet alleen onze bevindingen staan maar ook hoe we alle zaken hebben aangepakt en waar u op moet letten in de periode erna.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u nog vragen over een casco-inspectie, bouwkundige keuring of technisch advies voor uw woonboot?

OVER WATERWOONEXPERTS

Al sinds 1992 gespecialiseerd in woonboot onderhoud en houtworm bestrijden op woonboten. Maar ook huiszwam bestrijden of spinnen bestrijden behoren tot onze competenties. Met meer dan 25 jaar kennis, kunde en ervaring kunt u op ons vertrouwen.