Houtworm Bestrijden

Ongedierte in een huis is natuurlijk al zeer ongewenst. Maar op een woonboot is het echt een nachtmerrie! Dat heeft uiteraard te maken met de hoeveelheid hout waar de meeste woonboten uit opgebouwd zijn. De buitenwanden, binnenwanden, de vloeren en het dak zijn meestal zoals u weet van hout gemaakt…

Omdat de huiszwam en de houtworm hout opeten, kunnen deze beestjes en schimmels een regelrechte ramp betekenen voor uw woonboot. Helaas zijn meerdere woonboten letterlijk geruïneerd door huiszwam en houtworm. Maar ook spinnen, boktorren en ander ongedierte kunnen uw normaliter heerlijke verblijf op een woonboot tot een hel maken.

Houtworm bestrijden, spinnen bestrijden en huiszwam bestrijden op uw woonboot zijn specialiteiten van de Waterwoonexperts.

Aanpak Houtworm Bestrijden

ANALYSERENERNST VAN DE SITUATIE
BESPREKENADVIES EN MOGELIJKHEDEN
UITVOERENVERDELGING EN PREVENTIE
BESPREKENUITGEVOERDE METHODE
ADVISERENONGEDIERTE PREVENTIE

Waarom Waterwoonexperts

Als u een bedrijf inhuurt om uw houtworm te bestrijden of een andere vorm van ongedierte te lijf te gaan, spreekt het vanzelf dat u dit niet aan de eerste de beste overlaat.

Uiteraard moet het houtworm bestrijden perfect uitgevoerd worden. Maar u wilt er ook zeker van zijn dat u vakwerk krijgt zodat het ongedierte geen kans meer heeft om terug te keren.

Daarom besteedt Waterwoonexperts meer tijd en aandacht dan gebruikelijk aan het samen met u doornemen van de genomen maatregelen. Maar vooral ook wat u kunt doen om terugkeer van het ongedierte zélf te helpen voorkomen. Zo hoeft u zo’n bestrijding maar één keer mee te maken. Het is tenslotte al rampzalig genoeg.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u nog vragen over een casco-inspectie, bouwkundige keuring of technisch advies voor uw woonboot?

OVER WATERWOONEXPERTS

Al sinds 1992 gespecialiseerd in woonboot onderhoud en houtworm bestrijden op woonboten. Maar ook huiszwam bestrijden of spinnen bestrijden behoren tot onze competenties. Met meer dan 25 jaar kennis, kunde en ervaring kunt u op ons vertrouwen.