Brand-, water- en gasdetectie

Een woonboot is natuurlijk heerlijk om op te wonen. Maar… een woonboot brengt ook zaken met zich mee waar u op het land minder mee te maken zou hebben. Een voorbeeld daarvan is dat een woonboot uiteraard met de kade verbonden is door onder meer een gasslang, een waterslang, een elektriciteitskabel en waarschijnlijk ook een rioolafvoer.

Daarom is het op een woonboot extra belangrijk dat er specifieke detectiesystemen geïnstalleerd zijn zoals een water detector. Waterwoonexperts is gespecialiseerd in deze producten en installaties. Wij kunnen u adviseren en helpen de aanschaf van de volgende detectiesystemen of aanverwante producten en diensten:

Producten

  • gas detector
  • water detector
  • brandmelder
  • rookmelder
  • gasslangen
  • elektrische installaties

Diensten

  • onderhoud op installaties
  • calamiteitenservice Groot Amsterdam

Aanpak

ANALYSERENSITUATIE EN BEHOEFTEN
BESPREKENADVIES EN MOGELIJKHEDEN
INSTALLERENDETECTIE-SYSTEMEN
BESPREKENDETECTOR HANDLEIDING
ADVISERENVERVOLG EN ONDERHOUD

Waarom Waterwoonexperts

Als u overweegt een water detector woonboot of een ander detectiesysteem aan te schaffen, spreekt het vanzelf dat u dit bij een specialist wilt doen… Waterwoonexperts is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in onder meer detectiesystemen, elektrische installaties en gasslangen.

Dat is een vereiste, want niet alleen moet de detector zélf aan alle strenge eisen voldoen, u wilt er ook zeker van zijn dat alles goed geïnstalleerd wordt en altijd werkt. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Maar het belangrijkste is uiteraard dat u en uw gezin weer veilig zijn. Zo kunt u weer met een gerust hart gaan slapen of met vakantie.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u nog vragen over een casco-inspectie, bouwkundige keuring of technisch advies voor uw woonboot?

OVER WATERWOONEXPERTS

Al sinds 1992 gespecialiseerd in woonboot onderhoud en houtworm bestrijden op woonboten. Maar ook huiszwam bestrijden of spinnen bestrijden behoren tot onze competenties. Met meer dan 25 jaar kennis, kunde en ervaring kunt u op ons vertrouwen.