Woonboot Renovatie

WOONBOOT RENOVATIE

Er zijn in Nederland heel veel woonboten en woonarken die uit de vorige eeuw dateren. Vaak zijn deze woonboten qua basis nog in prima staat. Dat wil zeggen: de betonnen bak en de opbouw zijn nog prima in orde en hoeven helemaal niet vervangen te worden.

Maar meestal zijn er echter grote verbeteringen mogelijk op het gebied van bijvoorbeeld:

  • een rioolpomp
  • een (drijvend) terras
  • een warmtelint

Net als bij reparaties, komt er ook bij woonboot renovatie veel kijken. Zo moeten we, samen met u, altijd eerst goed de bestaande situatie analyseren.

We gaan pas aan de slag als we het samen eens zijn over de aanpak en overeenstemming hebben over de aan te brengen verbeteringen.

En mocht u eens toch eens verder willen denken en willen praten over een geheel nieuwe woonark, dan kunnen we u contact brengen met Waterlely Arkenbouw.

Aanpak Woonboot Renovatie

ANALYSEREN
GEWENSTE VERBETERINGEN
BESPREKEN
ADVIES EN MOGELIJKHEDEN
UITVOEREN
RENOVATIES EN VERBETERINGEN
BESPREKEN
UITGEVOERDE RENOVATIES
ADVISEREN
VERVOLG-MOGELIJKHEDEN

Waarom Waterwoonexperts

Als u een bedrijf inhuurt om uw woonboot renovatie uit te gaan voeren, spreekt het vanzelf dat u dit niet aan de eerste de beste overlaat.

Uiteraard moeten de renovaties of verbeteringen aan uw woonboot, woonark, woonschip of watervilla perfect uitgevoerd worden. Maar u wilt er ook zeker van zijn dat u vakwerk krijgt zodat u er járen geen omkijken meer naar heeft.

Om die reden krijgt u van ons een uitgebreid en duidelijk verslag waarin niet alleen onze bevindingen staan maar ook hoe we alle zaken hebben aangepakt en ook waar eventueel nog meer verbeteringen of woonboot renovaties door te voeren zouden zijn.

OVER WATERWOONEXPERTS

Al sinds 1992 gespecialiseerd in woonboot renovatie. Dus meer dan 25 jaar kennis, kunde en ervaring.

Woonboot Renovatie Afbeeldingen

Heeft u nog vragen over
woonboot renovatie?