Detectiesystemen

DETECTIESYSTEMEN - WATER DETECTOR WOONBOOT

Een woonboot is natuurlijk heerlijk om op te wonen. Maar… een woonboot brengt ook zaken met zich mee waar u op het land minder mee te maken zou hebben. Een voorbeeld daarvan is dat een woonboot uiteraard met de kade verbonden is door onder meer een gasslang, een waterslang, een elektriciteitskabel en waarschijnlijk ook een rioolafvoer.

Daarom is het op een woonboot extra belangrijk dat er specifieke detectiesystemen geïnstalleerd zijn zoals een water detector. Waterwoonexperts is gespecialiseerd in deze producten en installaties. Wij kunnen u adviseren en helpen de aanschaf van de volgende detectiesystemen of aanverwante producten en diensten:

Producten

  • gas detector
  • water detector
  • brandmelder
  • rookmelder
  • gasslangen
  • elektrische installaties

Diensten

  • onderhoud op installaties
  • calamiteitenservice Groot Amsterdam

Aanpak Detectiesystemen

ANALYSEREN
SITUATIE EN BEHOEFTEN
BESPREKEN
ADVIES EN MOGELIJKHEDEN
INSTALLEREN
DETECTIE-SYSTEMEN
BESPREKEN
DETECTOR HANDLEIDING
ADVISEREN
VERVOLG EN ONDERHOUD

Waarom Waterwoonexperts

Als u overweegt een water detector woonboot of een ander detectiesysteem aan te schaffen, spreekt het vanzelf dat u dit bij een specialist wilt doen… Waterwoonexperts is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in onder meer detectiesystemen, elektrische installaties en gasslangen.

Dat is een vereiste, want niet alleen moet de detector zélf aan alle strenge eisen voldoen, u wilt er ook zeker van zijn dat alles goed geïnstalleerd wordt en altijd werkt. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Maar het belangrijkste is uiteraard dat u en uw gezin weer veilig zijn. Zo kunt u weer met een gerust hart gaan slapen of met vakantie.

OVER WATERWOONEXPERTS

Al sinds 1992 gespecialiseerd in detectiesystemen.  Of het nu gaat om een water detector, gas detector, rookmelder of brandmelder…. Dus meer dan 25 jaar kennis, kunde en ervaring.

Detectiesystemen - Water Detector Woonboot - Afbeeldingen

Heeft u nog vragen over onze detectiesystemen?
Of over een water detector, gas detector,
rookmelder of brandmelder?