Onderhoud Woonboot

ONDERHOUD WOONBOOT

Als u een woonboot bewoont, kent u vast en zeker het gezegde: “Koop een boot en werk je dood”.

Nu is het zeker zo dat woonboten wat meer onderhoud vergen dan gewone huizen, maar als u uw woonboot regelmatig bijhoudt valt het in de praktijk alleszins mee.

Uiteraard hoort bij woonboot onderhoud ook het onderhoud of reparaties aan uw betonnen bak, maar daarvoor verwijzen wij naar onze specifieke pagina.

Naast het onderhoud aan uw betonnen bak, kunnen de Waterwoonexperts met onze dienst onderhoud woonboot nog veel meer voor u betekenen. Eigenlijk kunnen we alle werkzaamheden verrichten die uw woonboot in topconditie houden.

Zo kunnen wij onder meer:

  • afmeersystemen leveren en installeren
  • stabilisatiesystemen aanbrengen om uw woonboot weer recht te leggen
  • de gevelbekleding van uw woonboot vervangen

Maar ook als het gaat om regulier onderhoud kunnen we u uitstekend van dienst zijn. En omdat Waterwoonexperts alle benodigde disciplines zelf tot haar beschikking heeft, kunnen we elk type onderhoud van start tot finish naar volle tevredenheid uitvoeren.

Aanpak Onderhoud Woonboot

ANALYSEREN
SITUATIE EN BEHOEFTEN
BESPREKEN
ADVIES EN MOGELIJKHEDEN
UITVOEREN
ONDERHOUD EN VERBETERINGEN
BESPREKEN
UITGEVOERDE WERKEN
ADVISEREN
VERVOLG-ONDERHOUD

Waarom Waterwoonexperts

Als u een bedrijf inhuurt om uw onderhoud woonboot uit te gaan voeren, spreekt het vanzelf dat u dit niet aan de eerste de beste overlaat.

Uiteraard moet het onderhoud aan uw woonboot, woonark, woonschip of watervilla perfect uitgevoerd worden. Maar u wilt er ook zeker van zijn dat u vakwerk krijgt zodat u er járen geen omkijken meer naar heeft.

Om die reden krijgt u van ons een uitgebreid en duidelijk verslag waarin niet alleen onze bevindingen staan maar ook hoe we alle zaken hebben aangepakt en waar u op moet letten in de periode erna.

OVER WATERWOONEXPERTS

Al sinds 1992 gespecialiseerd in onderhoud woonboot. Dus meer dan 25 jaar kennis, kunde en ervaring.

Onderhoud Woonboot Afbeeldingen

Heeft u nog vragen
over onderhoud woonboot?